mandag 21. juli 2008

Presentasjon av kattene


Ja, da prøver vi oss med blogg vi også. Det har jo blitt så populært nå i det sist, og tenkte jeg kunne bruke den til endel bilder. Speilreflekskameraet mitt blir omtrent bare brukt til kattebilder, og det blir nok denne bloggen også nå.

Vi driver med katter, katter og atter igjen katter. Og innenfor denne hobbyen vår ligger avl og utstilling. Og mye utstillinger blir det. Men det er utrolig kjekt og lærerikt. En møter veldig mange mennesker etterhvert, og det er ofte de samme en møter igjen og igjen, noe som er utrolig trivelig.

Her kommer en liten kjapp presentasjon av kattene i vårt oppdrett:)



IC S* Amazing Dollz Happy Honey, Rag a 04. Hun er med andre ord en blå mittet ragdoll, en hokatt.
Til daglig blir hun kalt Honey eller Ponny, eller rett og slett kombinasjonen; Honey-Ponny.
Hun er en veldig bra typet ragdoll, veldig bra profil, bra høyde på pannen, fin flat topp med bra øreplassering, fin øyefarge som kanskje kunne vært litt mørkere. I tillegg har hun bra benstamme, er lang i kroppen og . Men maskefargen kunne vært litt sterkere, men den kommer vel med tiden, hun er bare så vidt passert ett år nå...


IC (N) Cat Flakes Crispy Pops, Rag n. Brunmasket colorpoint ragdoll, hokatt.
Kalt til daglig Crispen. Dette er Fru Pratmaker. Hun er den vi kan holde lange samtaler med, og hun er svært selskapssyk. Får ikke hun oppmerksomhet når hun vil ha den, så gir hun klar beskjed!
Hun får gode bedømmelser på utstillinger, blitt stilt til IC nå, og er på god vei mot Grand. Hun har ett bra hode med fin øreplassering, nydelige blå farge øynene sine. Av størrelse ser hun ikke så veldig stor ut, men hun har en god tyngde i kroppen sin, og bra benstamme. Hun er meget lang i kroppen og har en fantastisk flott lang hale. Points fargen er bra, men hun har litt ujevn kroppsfarge, men den er i forandring hele tiden.


IC (N) Cat Flakes Crunchy Chips, Rag a. Blåmasket colorpoint ragdoll, og eneste gutten i flokken.
Han har kallenavnet Raggen, rett og slett for vi visste ikke hva annet vi skulle kalle han.
Raggen har som jentene, blitt stilt endel, og har tittelen Internasjonal Champion. Noen nomineringer har han også, og han tapte BIS på loddtrekning sist.
Han har utrolig vakre, dype blå øyner som sjarmerer de fleste, bra hode, og egentlig en bra øreplassering helt til han kommer på dommerbordet. Da sperrer han de opp med en gang. Han har en bra benstamme, samt tyngde i kroppen.
Raggen har blitt stilt på endel utstillinger i år, og kommer når til å ta en pause så han får roet seg hjemme.

Ingen kommentarer: