mandag 6. april 2009

God påske!




Det er skremmende lenge siden jeg har oppdatert her inne, men det betyr ikke det ikke har skjedd noe. Nå har alle kattungene har flyttet til sine nye hjem der de har det bra. Jeg gleder meg over at de blir så godt ivaretatt og de nye eierene trives med sine små "lykketroll" :) Det varmer hjertet, og det er alltid kjekt med tilbakemeldinger -både positive og negative!

Torsdag 2 april kastrerte vi vår hannkatt Raggen eller IC (N) Cat Flakes Crunchy Chips som han egentlig heter. Han har gitt oss ett vakkert kull, men siden han er så fertil og "hannete" så bestemte vi oss for å la han få slippe noe mer stress nå. Vi hadde heller ingen videre planer om å bruke han igjen på Honey da vi har Donnie som nå er 5 måneder gammel og skal brukes i avl med tid og stunder. Det er ikke så mange oppdrettere av ragdolls i vårt område (Sunnmøre) så da er det lite sannsynlig han hadde blitt lånt ut noe. Han ble forsøkt parret med S*Dandaras Corona som Aksel Knutsen eier, men det ser desverre ut som hun har mistet kattungene sine. Trist, men slik er det bare.

Tror vi har greid å fått avvent Donnie av puppen også nå. Han var jo nater på å skulle ha melk av Honey og han dyttet ofte kattungene vekk. Så Honey har vært på soverommet mitt om natten da vi ser det er mest på nattestid Donnie benytter seg, og nå er det visst slutt på melka! Endelig! En 5 måneder og snart 4 kilos katt trenger virkelig ikke melk til enhver tid, men han sugde seg fast...

Vi har endelig bestemt noen utstillingsplaner for året, og den første blir Lirak i mai. Det er noe vi virkelig gleder oss til! Vi tar fly nedover fredag og hjem søndag. Skal bo på hotell i Oslo, og hvordan vi kommer oss til/fra utstillingshallen får vi finne ut etterhvert... Taxi? Andre snille utstillere med plass i bilen til oss? Tar det som det kommer... :) Vi skal stille Donnie og Amanda. Begge i klasse 12. Donnie blir jo 6 måneder noen dager etter utstillingen selvfølgelig...
Skal bli veldig hyggelig å komme seg på utstilling igjen etter en lang pause, og gleder oss til å møte på både Donnie sin oppdretter Sol, samt mange andre oppdrettere, utstillere og ikke minst se masse flotte katter!

Holder på å planlegge ny hjemmeside også, derfor har hjemmesiden stått litt i stå, men skal se om jeg får oppdatert litt på den nå i påsken i påvente av den nye skal komme på nett!
Ha en riktig fin påske alle sammen!

Ingen kommentarer: