tirsdag 28. juli 2009

Donnie 8,5 måned gammel

Donnie har allerede passert 8 måneder gammel og begynner å bli en stor gutt. Mann kan vi ikke helt si han er til tross for han prøver iherdig. Stemmeskifte er han så absolutt i, men de løpende jentene er skumle! Så vi får vel bare smøre oss med tålmodighet en liten stund til når det kommer til små-Donnier ;)

Han har stått endel på "stedet hvil" når det kommer til utvikling den siste tiden, men ørene begynner å falle på plass nå. Maskefargen har stoppet opp i utvikling, så han er kun mørk akkurat over nesen. Men noen nye bilder av gutten er på sin plass nå:















I helga reiser vi til Molde på utstilling igjen. Rosekatten arrangerer utstilling, og selvfølgelig stiller vi i år igjen! Dette blir vårt 3 år på rad på Rosekatt-utstilling, alltid like koselig :) I år stiller vi derimot bare Amanda, men vi har med Raggen som selskap da han elsker å være med oss på tur. Han er drømmen selv når det kommer til utstilling og reising, men han er desverre ikke i kondisjon for å stille nå. Pelsen forsvant etter han ble kastrert, så vi får vente til høsten ;)

Ingen kommentarer: