tirsdag 8. februar 2011

Nytt år, nye muligheter!

Da var det på tide å oppdatere bloggen igjen. Hvor januar måned ble av vet jeg ikke, tiden flyr avsted...

2011 ser ut til å kunne bli ett bra år. Amanda er drektig og venter smått om en uke. Hun er parret med SC (N)Ragedy's Fabler Balder, en flott brun colorpoint hann, så i dette kullet blir det da kun colorpointer.
Planen har jo vært å parre Amanda med vår egen Donnie, men de to går overhode ikke overens, så noen parring kom da selvsagt ikke på tale. Frøkna liker ikke han, og han liker ikke frøkna. Sånn er naturen innimellom, så noen avkom etter de to kunne vi bare se langt etter... Tiden får vise om vi beholder noe selv etter Amanda nå som kan brukes tilbake på Donnie sine linjer senere. Planer er og blir bare planer, og drømmer er og blir drømmer ;)

Mango har hatt løpetid en gang allerede, og på neste nå vil vi parre henne med Donnie. Håpet er da at hun skal løpe snart da selvfølgelig! Tror det blir veldig vakre babyer mellom de to ♥Soo vil også bli parret med Donnie, men ikke før til sommeren/høsten. Hun er fortsatt "bare" 9 måneder enda selv om hun i kroppen ser voksen ut (hun er jo så stor!)

Ingen kommentarer: