mandag 2. mai 2011

Endelig er det vår!

Endelig har snøen forsvunnet, og noe som minner om sommer (selv om det bare er mai måned!) begynner å komme til Ålesund! Det er for fullt vår, og det er nydelig ute! Det er fælt å klage, men noen dager har det faktisk vært litt for varmt ute... ;) Ganske utrolig for i fjor var det snø helt til 6 mai!

Vi sitter lite fremfor dataen når været er så nydelig som det er ute, og jeg kjøpte meg hammock i påsken. Den kommer til å bli flittig brukt! Til og med kattene liker å hoppe oppi og "svinge" med meg :)


Mango svinger seg ofte i hammocken ;)Det har vært hektisk de siste månedene her. Vi har ikke vært på en eneste utstilling, men ting skjer allikevel i ett rasende tempo!

I mars/april hadde vi besøk fra Frankrike, av ett koselig par som heter Ivanne og Sebastien. De var her en uke hos oss og det var en veldig trivelig uke :) Vi vil prøve å få til en tur på besøk til de iløpet av sommeren. Utrolig morro å få nye bekjente verden over!

Kattene er mye ute, og til og med Amanda som har mislikt å være ute har blitt en ute-pus! Det er deilig å ligge i skyggen under parasollen eller på hammocken, og det er jo så mye som skjer i hagen!

Ingen kommentarer: