mandag 20. oktober 2008

Lille Lykke er her fortsatt

Ja, som overskriften sier, så er Lille Lykke her fortsatt. Det er ingen som har ringt på annonsene vi har satt inn. Hun er nok desverre en av mange i statestikken som blir dumpet og forlatt hver dag for eierene ikke finner ett hjem til de og klarer å ta ansvar for dyrene sine nok til å få kattene sine kastrerte.

Lille Lykke var hos dyrlege første uken hun var her, og hun har fått behandling mot lus, øremidd og fått vaksine. Det tar da 3 uker før hun kan ha kontakt med de andre kattene, noe som føles som en liten evighet. Men vi tar tiden til hjelp, og det er bare en nødvendighet for å ikke smitte "hele bølingen". Hun skal revaksineres om 4 uker (nå blir det da midten av november) og kan kastreres og øremerkes like over jul :)

For tiden bor hun på verandaen da hun er meget skeptisk til innelivet, samt at vi ikke har ett ledig katterom for henne med utgang til det fri. Hun er jo vant med utelivet, så å sperre henne inne hele tiden er ikke ett allternativ. Nå ligger hun på verandaen, under overbygget, der vi har laget til med seng i ett stort stålbur og hun får posjonert opp mat pga magen.

Fordi hun bor på verandaen, og det er våre andre katters utgang til kattegården de er avhengig av hver morgen, så lukker vi buret hennes når de er ute. Dette er det tryggeste for å unngå smitte. Den lille frøkna er veldig hissig på de andre kattene og kunne veldig gjerne tenkt seg å løpt litt ilag med de, men de er litt mer skeptisk til henne... Men etter 5 minutt med lukket burdør så sovner hun, og der kan hun sove i flere timer til tross for jeg har åpnet burdøren igjen.

Hun er en skikkelig kosegris, og elsker å stå å trampe oppå oss. Det kan aldri bli nok kos og oppmerksomhet. Om vi står stille på gulvet så tar hun fart og klatrer oppover oss helt opp på skuldrene. Det er meget vanskelig å få tatt noen bilder av henne siden hun ikke står stille, men her kommer noen av henne i buret!





Søte lille Lykke koser seg i buret



Godt å strekke litt på skrotten!

Ingen kommentarer: