fredag 3. oktober 2008

Lykke -noen som savner henne?

Fredag 26, uken etter Birger forlot oss, og dagen etter min kjære mormor døde, dukket plutselig en liten kattunge opp i hagen vår. Den er nok ikke mer enn ca 12 uker gammel, veldig sulten, og utrolig kosete. Det er tydelig den er vant med mennesker og andre katter fra før da den maler som en motor hele tiden og vil så gjerne ha kontakt med resten av mine katter (selv om de ikke vil ha så mye med henne å gjøre da). Det er en liten jentepus, som ser frisk og rask ut, men skal ta henne til dyrlegen for full sjekk når hun har blitt skikkelig trygg på oss.

Hvordan den har ent opp her er ikke godt å si, men jeg leser på dyrebeskyttelsen sine sider at folk "kaster fra seg" katter både her og der nå. Det ble funnet en katt på Shellstasjonen i Vegsundet, og nå en kveld så jeg en annen katt her i bygda på ca lik alder ute å spaserte på egen hånd.

Det skal lages annonser for å henges opp, og blir selvsagt satt inn annonser i nettkatten, dyrebeskyttelsen og den lokale avisen etter eier, men om ingen dukker opp ser det ut som lille Lykke trenger ett sted å bo... Om hun ikke ender opp med å bare bli boende her da...... ;)





Ingen kommentarer: