tirsdag 3. februar 2009

Kattungene 5 uker gamle!

Tiden bare flyr avsted, og kattungene har alt rukket å blitt 5 uker gamle idag!
De er noen små aktive krabater som springer over gulvet og klatrer opp i sofaen for så å falle ned igjen! Det er en morsom tid vi er inne i. Alle spiser tørrfôr, og det skal helst være tørt, ingen syns noe særlig om bløtmat, men det gjør ikke så mye, tørrfôr er viktigst at de spiser! Dokasse går de alle sammen på, og vi har ikke hatt ett eneste "uhell" så langt :)

Alle sammen har noen store personligheter, og vi elsker alle og enhver. Det blir vanskelig den dagen de skal forlate oss, og det kommer til å bli veldig tomt i huset, så vi får nyte den stunden vi har med dem!
Nå er det 3 vi har til salgs. 2 gutter og en jente. Ana Alicia, Alexander og Atlas som er de eneste som ikke har fått seg hjem. De andre skal til Trondheim og Ålesund... Her kommer en liten presantasjon av de gjenværende skattene våre som venter på ett evigvarende hjem der de vil bli tatt imot som ett familiemedlem:




Ana Alicia: Jenta med den STORE personligheten. Er høyt og lavt på samme tid, og den lille klovnen i kullet. Hun gjør mye rart, og vi får oss mang en latter av henne. Verdens største "bus-troll". Elsker å tøffe seg for guttene, springer i full fart over gulvet og piper om hun kommer for langt unna oss og hun blir alene... :)






Alexander: Den minste gutten i flokken, men med en stor personlighet. Elsker mennesker, og det har han gjort hele tiden. Han var den som var mest fasinert over oss når han var mindre og kunne sitte i hånden vår å kikke på oss med sine store blå øyner i timesvis. Elsker kos og oppmerksomhet.









Atlas: Atlas er den største gutten pr dags dato. Han elsker oppmerksomhet, og klatrer oppover beina dine om han ikke får det. Meget lik sin far i lynne, en liten livsnyter :)









Ingen kommentarer: