mandag 29. juni 2009

A-kullet 5 måneder gamle

Ingenting er så kjekt som å få mail og bilder fra sine kattungekjøpere! Når en ser hvordan dems hverdag er og lese om personlighetene til kattungene etterhvert som de vokser til så gjør det noe med deg som oppdretter. En vet at du har gjort noe godt for noen andre og de koser seg med sitt nye familiemedlem. Akkurat slik som vi gjor første gang vi ble beriket når vi fikk vår aller første ragdoll i hus. Det fører med seg masse gleder inn i hverdagen og gjør livet så mye lettere!

Under kattungeperioden var ingenting så herlig for oss som å komme hjem fra jobb og bli møtt i døren av 10 selskapssyke ragdolls som omfavnet oss med sin sjarm og sitt glade humør. Se de springe over gulvet og gjøre alle sine morsomme sprell, springe sidelengs og "yppe" seg fremfor oss og øve på jakt. Livet er bare herlig med 1 eller 10 (!) ragdolls i huset!

Bilde av Ana Alicia eller Lucia som hun heter hjemme hos Stine og Svein Erik. Lucia skal tilbringe sommeren ilag med de i Sunnfjord.





Alven Angus har også blitt en stor flott gutt, han blir for det meste kalt Angus hjemme. Han er så heldig å få være med på hytta på Frosta!



Amadeus Mozart, eller Amadeus, har vært på sin første utstilling i Kristiansund 20 og 21 juni. Han fikk da Ex1 og tapte nominering mot sin søster Amanda som vi har beholdt. Flotte bedømminger fikk han, og vi er kjempestolte av både han og Thor Erich!
Amadeus er heldig som får være med Thor Erich både "hit og dit" på turer rundt om. Utrolig flink til å gå i bånd har han også blitt!


Jeg fikk ikke opp bildene av Atlas der han er 5 måneder gammel, så legger derfor ut bilde av han når han er ca 4 måneder. Han bor ilag med Iselin og hennes samboer, og de har fra før av huskatten Amii. Atlas har blitt god venn med Amii, og de storkoser seg ilag begge to :)



Amanda er det vel nok bilder av rundt om, og det kommer flere av henne i neste blogginnlegget. Alexander (eller Luxus) har jeg desverre ingen bilder av, men han har det godt i sitt hjem hos Anne Helene med barna der han får være med ut i hagen når det er finevær og jakte på nabohunden og kaninene dems :) I sommer skal Luxus være med Anne Helene og barna til Sørlandet på ferie!

Ingen kommentarer: