mandag 29. juni 2009

Utstilling i Kristiansund 20-21 juni!

En fantastisk koselig og flott helg er over. Tror ikke vi har "landet" enda heller :)
Vi stilte Amanda begge dager og Raggen på lørdag. Raggen har ikke blitt stilt på over ett år, og han har siden han ble kastrert for 2 måneder siden mistet mye pels, spesielt på halen. Vi hadde ingen forventninger på bedømmelse på han, men siden utstillingen var så nær så tenkte vi det var kjekt å kunne få stilt han får å se om han likte det igjen. Han elsket jo å være med som fertil og viste seg sååå flott frem på dommerbordet og panelbordene ifjor. Mange forandrer jo seg drastisk i sinn som kastrat, så det var jo greit å ta han med på utstilling når utstillingen var så nær, og siden vi fikk besøk hjemmenfra på utstillingen så var planen de kunne ta han med hjem om det ikke gikk.

På fredag fikk vi besøk på hytta av Aksel og Kjetil (S*Dandaras) som hadde hytten vedsiden av oss, og Raggen gjor som vanlig, hylte og ropte. Han hater når han ikke får oppmerksomheten for seg selv, og gjør da sitt for å få den :) Men sånn er det med bortskjemte pusekatter som er vant med matmor skal dulle og dalle for dem!

Lørdag var det hele 9 påmeldte ragdolls! Ja, det er mye for å være Sunnmøre! 4 farger og varianter: Rag a, Rag n, Rag a 03 og Rag n 03. 5 av de 9 ble Nominert til Best in Show, og en ble Best In Show -Vår (N) Happy Pops Amanda i 3-6 måneder, klasse 12! Kjempekjekt! I panelet 3-6 var (N) Diadem's Emilian og (N) Happy Pops Amanda oppe ilag med 3 andre katter. Emilian fikk 2 stemmer og Amanda fikk 3 stemmer! Kjekt at alle stemmene gikk til ragdolls :)

På søndag var det 8 påmeldte katter (Raggen stilte kun lørdag), og det var samme fargefordeling som lørdag. Det var da 3 nominerte til Best In Show, og Amanda ble Best In Show igjen! Hun og Emilian var i panelet ilag med 3 andre katter, og her fikk Emilian 1 stemme, mens Amanda fikk 4 stemmer! Vår lille "hjemmestrikka" frøken ble BIS! :) Gjett om vi var stolte!
Kristina Rautio valgte også Amanda som sin Dommerens Beste, og når Amanda ble BIS reiste Kristina seg opp å fortalte nettopp hvorfor hun likte så godt Amanda. Akkurat hva hun sa fikk jeg ikke helt med meg for jeg ble så satt ut...

Vi fikk en suuuper bedømmelse av både Charles Spjiker og Kristina Rautio, og de elsket også Amadeus (Amanda sin bror), men Amanda hadde "det lille ekstra" nå. Amadeus fikk også en superflott bedømmelse, og Thor Erich kan være kjempestolt av gutten sin! Gratulerer så mye, Thor Erich!

Utrolig morsom helg med mye kjentfolk, masse flotte katter og nydelig vær ute. Akkurat sånn vi liker det! Nå gleder vi oss til neste utstilling!

Thor Erich her oppe med (N) Happy Pops Amadeus Mozart, Rag a, hos Kristina Rautio (FIN).





Thor Erich og Amadeus fikk kjempeflott bedømmelse og Ex1 med Kristina!



Jeg med (N) Happy Pops Amanda, Rag a, hos Kristina Rautio (FIN)




Kristina klistrer i vei alle sine klistermerker på bedømmelseseddelen mens vi venter...



Oppe til nominering.



Amanda er en drøm på utstilling! Kikker tålmodig rundt seg bare...




Glad eier når Amanda ble nominert søndag!

Også må vi jo ha med bilde av en av våre "argeste" konkurrenter også da, (N) Diadem's Emilian, Rag n 03, som ble NOM begge dager! Gratulerer så mye! Eiere: Aksel Knutsen og Kjetil Heggem.




Og for de som lurer på hvordan det gikk med min hårløse herremann Raggen:
Det gikk STRÅLENDE! Han fikk til og med cert i en klasse høyere enn han var! *ler* Det stod feil kjønn på bedømmelseseddelen så Charles Spjiker spurte om jeg kunne endre det for han, og dermed tenkte jeg ikke noe over klassen heller. Ikke før ETTER bedømmingen. Da sprang jeg tilbake for å forsikre meg om iallefall det var rett. Men han stod i klasse 8, ikke klasse 10 som han skulle stå i. Og dermed hadde Charles gitt han Capib og ikke Cap som han skulle ha! Snakket med Charles om det når han var ferdig å bedømme Hellig Birma, og det var helt i orden, han ordnet det uten problemer siden vi skulle ha lavere cert. I nominering tapte vi (ikke uventet!) mot en nydelig flott MCO kastrat fra (N) High Mountain!



Ingen kommentarer: