onsdag 12. mai 2010

København Zoo

Når vi var i Danmark, så måtte vi bare innom København Zoo! Og det er en opplevelse i seg selv! Vi fikk sett mange fantastiske dyr, og de så ut til å ha det godt der også :) Anbefales på det sterkeste om en skulle være i København på en fineværsdag. Vi var der i en 5-6 timer totalt. Tok buss begge veier (buss 6A går fra Rådhusplassen hvert 10.minutt og stopper rett utenfor inngangen til Zoo).

Her er noen av dyrene de har i København Zoo, jeg kan ikke legge ut alle bildene (tok rundt 250-300 bilder), men her er ett lite utvalg:

Kamel:


Så kom vi til ett veldig spesielt dyr. Det heter Mara, og er en blanding mellom hjort og kanin. Den var ca 40-50 cm høye, og hoppet rundt som en kanin. De levde i huler i bakken, og den ene hadde baby ♥


Lama:



Så gikk vi inn i Tropehuset. Det var det fossefall, busker og trær. Vi fulgte stier der inne, og kikket vi nøye etter såg vi fugler og øgler som satt inn under buskene.


Der var mange sommerfugler, men de var ikke like enkle å ta bilde av da ;)







Der var 2 krokodiller!




Aper!


Pingviner



Tigerene hadde nettopp fått mat


Isbjørn!


Brunbjørn!



Elefant



På andre siden av tunellen (det gikk en tunell under hovedveien og over på andre siden) så var der enda flere dyr. Der var kyr, kaniner, marsvin, hester, og geiter som barna kunne klappe. Men det stod også skilt om at mating og løfting ikke var tillatt:

Tasmansk djevel


Giraff!









Sebra!


Zebra-Mangust

Siste dyret vi kom til var en pusekatt! Men han ville ikke kikke på oss en gang! Det var en Karakal, en utrolig vakker katt! ♥ Stor, ca 90 cm fra snute til halerot, vekt på ca 14-16 kilo. Øretufser som er ca 5 cm lange!



Ingen kommentarer: