torsdag 17. september 2009

Nytt klatrestativ!

Vi har i lang tid ønsket oss ett nytt klatrestativ. Nå er det endelig i hus! Vi fant det på Sunnmørskatten sin utstilling 5 og 6 september der Buddy hadde stand. Det er i banantre, og har avtagbare puter som kan vaskes i maskinen. I tillegg så er jo putene hvite, så kattehår vises ikke så fort! Meget praktisk for oss med semilanghår og hvite katter ;)

Slik ser det ut:





Bildet er lånt fra en nettside...


Det er ganske stødig, og det er jo veldig praktisk, siden Raggen bl.a elsker å leke bajas og klatrer "bakveien" oppå toppen av klatrestativet. Han sitter stolt som en konge på toppen av hulen og skal fange de som er så uheldige å befinne seg inni! Det går vel stort sett utover Crispen som liker å sove inni hulen, og Donnie som blir "påhoppet" av Crispen når hun prøver å rømme. Donnie ligger nemlig på avsatsen nedenfor (der den røde og hvite katten sitter på bildet over). Idag lå Donnie med frembena på hver sin side rundt stolpen og hodet hengende utenfor kanten mens han sov :)

Fått helt blod på tann nå, og har selvfølgelig lyst å kjøpe ett mindre stativ til det blir kattunger i hus igjen... Kanskje dette?



Vel, får grave dypt i lommene når den tid kommer, så kanskje det blir ett slikt stativ til kattungene. Fint er det iallefall :)

Ingen kommentarer: